Hogyan fizessem vissza a kölcsönt?

Fizesd vissza tartozásodat időben

Amennyiben a határidőig kiegyenlíted felénk tartozásodat, mindenféle késedelem nélkül, úgy a következő alkalommal még gyorsabban és egyszerűbben juthatsz kölcsönhöz. Fontos tudnod, hogy onnantól számítjuk törlesztésedet elfogadottnak, hogy a számlánkra beérkezett az általad utalt összeg. Kölcsönöd sikeres törlesztése után módod lesz új összeget igényelni nálunk.

A te érdekedben három nappal a lejárat napja előtt sms-ben és e-mailben emlékeztetőt küldünk számodra. Utalás során kérjük minden esetben tüntesd fel nevedet és 6 jegyű Kölcsönazonosítódat a megjegyzés rovatban – hiszen ezek nélkül nem tudjuk beazonosítani az befizetésedet és jóváírni számodra.

Egyösszegben fizesd vissza tartozásodat!

Legegyszerűbb módja internetbankodba belépve átutalni számunkra az összeget.

Választhatsz következő bankszámláink közül (Javasoljuk, amennyiben az alább felsorolt bankok valamelyikében vezeted Te is a számládat, ugyanazt a bankot válaszd, hiszen a bankon belüli átutalás gyorsabb és olcsóbb is):

Fizetési információ:

Bank információk

Válassz bankot:
Bankszámlaszám:

Fizetési információ

Fogadó fél: OTP Bank
Reg.szám: Cg. 01-10-049458
Bank: OTP Bank
Bankszámlaszám:
Cím:

Hosszabbítsd meg kölcsönöd és a visszafizetés napját!

Ha úgy érzed, nem tudod visszafizetni a szerződésben vállalt határidőig tartozásodat, semmi probléma – egyszerűen hosszabbítsd meg a futamidődet 30 nappal. Nagyon egyszerű! Csupán utald el részünkre (a szerződésedben és e-mailben küldött üzenetben is megtalálható) Prolongációs Díjat és esedékes Ügyleti Kamatot és kölcsönödet máris meghosszabbítjuk (további információt a GYIK menüpontban találsz). A Prolongációs Díj (hosszabbítási díj) a felvett összeg függvényében változik.

A prolongációt (hosszabbítást) minden esetben a futamidő lejárta előtt, legkésőbb a lejárat napján szükséges megtenni, és az átutalás során a következő adatokat kell feltüntetned:

·       vagy a „PROLONGÁCIÓ” vagy "HOSSZABBÍTÁS" szót

·        Név

·        Kölcsön azonosító

A sikeres prolongációról sms-ben értesítünk. Annyi alkalommal hosszabbíthatod meg futamidődet, ahányszor csak szeretnéd, abban az esetben, ha nem szegted meg a kölcsönszerződésed feltételeit.
 

Meghosszabbíthatod futamidődet és a visszafizetés napját!

Legegyszerűbb módja internetbankodba belépve átutalni számunkra az összeget.

Választhatsz a következő bankszámláink közül:

Fizetési információ:

Bank info

Choose bank:
Bankszámlaszám:

Fizetési információ

Fogadó fél: OTP Bank
Reg.szám: 40103780706
Bank: OTP Bank
Bankszámlaszám:
Cím: